Myyjähaku

Tietoa myyjille

Joulutori verkossa tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa pienyrittäjien ja käsityötaitajien osallistuminen joulumyyntiin omalta kotisohvalta käsin. Sinun ei tarvitse matkustaa messuille kaikkien tuotteiden kanssa vaan voit nauttia jouluisesta tunnelmasta missä vain ikinä oletkin. Tapahtuman hinta on myös räätälöity siten, että pienimmilläkin yrityksillä on mahdollisuus osallistua myyjänä tapahtumaan.

Joulutorilla voit myydä kaikenlaisia joulumyyntiin sopivia tuotteita kuten vaikkapa käsitöitä, joulukoristeita sekä tietysti joululahjoja. Myös erilaiset käsityötarvikkeet, kuten langat, kankaat ja diy- ja askartelupaketit sopivat hyvin myyntiin joulutorille. Joulutorilta löytyy varmasti jokaiselle lahjan saajalle kivat ja persoonalliset joululahjat!

Joulutorin ohjelma koostuu myytävistä tuotteista, mutta myös kaikenlaisesta oheisohjelmasta. Sinulla on myyjänä mahdollisuus pitää livetapahtumia, live-esittelyjä tuotteistasi tai tuotteiden valmistuksesta. Voit myös järjestää jouluisen askartelutuokion. Oheisohjelmaa järjestetään joulutorilla aina perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Muista varata oma ohjelma-aikasi

Hyvä tietää virtuaaliseen tapahtumaan osallistumisesta

Joulutori verkossa on virtuaalinen tapahtuma, jonka keskipisteenä toimii facebookin joulutoriverkossa-ryhmä. Tämä onkin paras tapa tavoittaa suuri yleisömäärä ja tietysti myös paljon asiakkaita. Joulutorille valitaan mahdollisimman paljon eri tuotteiden myyjiä, jotta tuotevalikoima olisi mahdollisimman kattava.  Painotamme myyjävalikoimassa kotimaisuutta sekä tietenkin jouluisia ja joululahjoiksi sopivia tuotteita. Tapahtuman hinta on mietitty siten, että jokaisella pienimmälläkin yrityksellä olisi mahdollista osallistua. 

Jokainen myyjä on tapahtumassa itse vastuussa omasta näkyvyydestään. Virtuaalinen tapahtuma vaatii paljon ennakkovalmistautumista. Joulutorilla tuotteet esitellään tuotekansioissa, joten kuvien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Kuvat ja kuvatekstit on hyvä miettiä ja tehdä ennakkoon. Laadukkaat ja monipuoliset kuvat kiinnittävät huomiota ja ovat myyviä sekä innostavat asiakkaan tutustumaan tuotteisiin. Tuotteiden esittelytekstiin on myös hyvä panostaa ja miettiä niitä jo etukäteen. Virtuaalisissa tapahtumissa asiakas ei voi käsin tutustua tuotteeseen, vaan esittelyteksti voi olla määrittävä tekijä ostotilanteessa, asiakas tekee päätöksen kuvan ja esittelytekstin perusteella. Tapahtuman aikana kuvia kommentoidaan kansiossa tuotteiden omissa kansioissa. Näin ne nousevat myös ryhmän seinällä näkyvämmäksi.

Jokainen myyjä voi myös halutessaan osallistua joulutorin ohjelmaan ja tämä onkin toivottavaa. Voit lähettää livelähetystä työhuoneeltasi, pitää opastetun askarteluhetken tai kertoa tuotteittesi tarinan. Livelähetyksiä tapahtumassa voi pitää perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Muina päivinä tapahtuma toimii vain joulutorina missä asiakkaat kiertelevät myynti kansioissa kuin torikojuilla. Livetapahtuman pitäminen tuo yrityksellesi ja tuotteillesi lisänäkyvyyttä  sekä kiinnostusta tuotteitasi kohtaan. Muista siis varata paikkasi joulutorille hyvissä ajoin.

Joulutori tapahtumaa ja mainoksia kannattaa jakaa omissa facebook-ryhmissä sekä instagramissa postauksissa ha tarinoissa. Käytä jakamiseen @joulutoriverkossa ja #joulutoriverkossa

Joulutorin myyjille tulee oma valmisteluryhmä, jossa jaetaan tietoa tapahtumasta. Siellä voi myös kysyä itseään askarruttavia asioita

Tervetuloa mukaan !

Joulutorin hinnoittelu

Joulutorin hinta on kaikille myyjille sama. Hintaan kuuluvat:

- Yrityksen esittely verkkosivulla ja joulutorin facebook- ryhmässä

- Yksi kuva valitsemassasi tuoteryhmässä

- Mahdollisuus oman ohjelman järjestämiseen, live- esittely, askarteluhetki tms

-  Kuvat lisätään tarjous ja uutuudet kansioihin

- Arvonta julkaisut ainoastaan arvontaketjuun

Hinta 89€ (sis.alv 24%)