Messuilla mukana

MiiskuDesign

MiiskuDesign on yhden naisen yritys Helsingistä. MiiskuDesign valmistaa suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista käsityötarvikkeita, koruja ja piensisustustuotteita. Lisäksi valikoimissa on suomalaisesta nahkasta valmistetut nahkamerkit käsitöihin, joita on mahdollista myös saada omalla tekstillä ja logolla. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä omassa pajassa.

www.miiskudesign.fi

Sagawool

Sagawool on pieni käsityöyritys Pohjois-Pohjanmaalta Limingasta, Oulun eteläpuolelta. Sagawoolin päätuotteena ovat omat värikkäät ja laadukkaat käsinvärjätyt langat. Putiikilta ja verkkokaupasta löydät myös muita lankoja sekä monenlaisia käsityötarvikkeita mm. kässäkasseja, keraamisia kässämukeja ja neuleaoheisia korvakoruja. Sagawoolin putiikki löytyy Limingan keskustasta.

www.sagawool.fi

Sirpa Luttinen, neulekoneohjaus

Neulekoneen käytön ohjausta etänä joko ryhmä- tai yksilöohjauksena. E-kirjoja ja ohjeita sekä jonkin verran valmiita neuleita


  www.koneneulonta.fi


Giggeli Candles & Soaps

Pyrimme luomaan kehopositiivisuutta destigmatisoimalla sukuelimiä ja tuomalla niitä leikkisällä tavalla fallossymboleina sisustusesineiksi kynttilöiden ja saippuioiden muodossa. Kaikki kynttilät ja saippuat tehdään käsintyönä rakkaudella Helsingin Kalliossa.

www.giggeli.com

Ite Tein Design

Pohjois-Karjalassa vaarojen kätköissä sijaitsevan käsityöpajan pehmeitä kirjoneuleita neulekoneilla ja käsin neuloen. Polvisukkia, saapassukkia, nilkkasukkia, kämmekkäitä, rannekkaita, lapasia, pipoja, huiveja, villapaitoja, tuubeja ja pehvattimia ja oma Miun Karjala-mallisto! Myös lankaa! Yksilöllisiä kotimaisia paikallisia tuotteita, pieniä eriä kilpailukykyisin hinnoin myös jälleenmyyjille.

www.facebook.com/iteteindesign

Luova Design 

Rakkaudella valmistettuja vaateasusteita ja korvakoruja Tampereelta. Ompelen kotiompelimossani erilaisia pipoja, kierrepantoja sekä tuubihuiveja kauden mukaan. Korvakoruja löytyy kirkkaan hehkuvina akryylinappeina sekä roikkuvina polymeerikorviksina luonnonläheisissä sävyissä, joita valmistan pieninä erinä. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan tuotteisiini! ❤ 

@luova.design_ 

Ompelimo Mirage 

Ompelimo Miragesta löytyy ihanat, mukavat ja kestävät lasten- ja naisten vaatteet, asusteet, kestotuotteet ja käsinvaletut luonnonvaha kynttilät. Kaikki tuotteet valmistuvat omistajan Reetan käsissä Jyväskylässä.


www.ompelimomirage.fi 

tainantonttulassa

Etelä-Pohjanmaalla Tainantonttulassa valmistuu käsityönä yksilölliset joulutontut. Jokainen tonttu on ainutlaatuinen yksilö. Vaatteet ommellaan myös tainantonttulassa. Tonttujen parrat ovat Suomessa kasvatettujen lampaiden villasta. Tontut ovat 50cm, 75cm ja 90 cm. Käsityönä valmistetut yksilölliset joulutontut ovat myös päässeet joulukortteihin. Ilahduta läheisiäsi tontuilla ja korteilla

https://www.instagram.com/tainantonttulassa

Ari Markkola 

Keramiikkani lähtökohtana on tarpeen luoma käytännöllisyys yhdistettynä ajattoman linjakkaaseen muotoiluun, usein humorististakaan otetta unohtamatta. Keramiikalle on myönnetty Avainlippu ja Design From Finland merkit. 


www.arimarkkola.fi 

HillaShop oy 

PikkuHilla suunnittelee ja valmistuttaa kankaita koko perheen käyttöön. Samoista kankaista valmistamme vaatteet lapsille koosta 50cm kokoon 152cm sekä aikuisille koosta XS kokoon 3XL. Värit, turvalliset materiaalit ja nuorempaa sekä vanhempaa silmää miellyttävät kuosit kuuluvat valikoimaamme. Valmistutamme kankaat EU:n alueella GOTS standardien mukaisesti ja puuvilla on aina luomua.  

www.pikkuhilla.fi  

Hand Made By Sari R

Olen viiden lapsen äiti ja ollessani vanhempainvapaalla pitkään sain ajatuksen alkaa harrastuspohjalta tuottamaan käsitöitä myyntiin. Aluksi aloitin tuttinauhoilla ja myöhemmin aloin valmistaa myös korvakoruja yms. käsitöitä. Suosin töissäni suomalaisia yrittäjiä eli ostan kaiken materiaalin suomalaisilta yrittäjiltä ja suosin kierrätysmateriaaleja niin paljon kuin mahdollista.  

 www.facebool.com/handmadebysarir


Birta Design

Birta Design valmistaa kangaspuilla kudottuja tekstiilejä, joissa yhdistyvät huippulaatuinen käsityö, yksilöllisyys ja aidot materiaalit.Paikallinen, vastuullinen, käsintehty tuote kestää aikaa. Kangaspuilla kudottu tarina.  

birtadesign.fi

 

 

Handmade By Adrianne 

Yritykseni tuottaa laadukkaita, ekologisia sekä biohajoavia soijavahakynttilöitä. Yritys sai alkunsa omasta rakkaudesta kynttilänvaloon ja harrastuksesta, jonka myötä innostuin yhä enemmän. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia värejä sekä nenää hiveleviä tuoksuja.  

https://www.instagram.com/hand.madebyadrianne/

 

S Tilja Design  

Valmistan uniikit ja yksilölliset tuttinauhat, villasukat, avaimenperät, korvikset ym käsityöt asiakkaan omien mittojen ja toiveiden mukaan. Laaja valikoima helmiä, lankoja ym. Tilaukset viestillä Instagramissa tai Facebookissa. Kaikki tuotteet valmistan huolella ja rakkaudella ♡ 

www.instagram.com/saratilja 


Hunaja Hetki

Myymme kauniita mehiläisvahakynttilöitä, jotka sopivat erinomaisesti pikkujoululahjoiksi, joululahjoiksi ja koristeeksi. Myymme hunajaa ja mehiläispesäntuotteita, mehiläisaiheisia korvakoruja ja mehiläisvahakääreitä. Meitä on kaksi mehiläistarhaajaa, jotka yhdessä teemme ja kehitämme erilaisia mehiläispesän tuotteita ja myymme niitä niin kotoa tilatapahtumista kuin tori myyntinä ja verkossa

www.hunajahetki.fi


Mesimökin Mehiläistarhat 

Mesimökin tarina alkoi keväällä 2018, kun hankin ensimmäisen mehiläispesäni. Pitkään hautunut haave omista mehiläisistä oli odottanut otollista ajankohtaa jo vuosia. Mehiläisten ihmeellistä elämää on ollut mielenkiintoista seurata ja opiskella. Mehiläispesästä saadaan monenlaisia tuotteita, joita käytetään mm. elintarvikkeina, kosmetiikkatuotteissa ja koriste-esineissä.

www.mesimokki.fi 


Iloa betonista

Teen betonista kaikenlaista kivaa somisteiksi kotiin, puutarhaan tai ystäville ainutlaatuisen, erilaisen ja taatusti kestävän lahjan. Jokainen tuote on itse tehty, alkaen betonin sekoituksesta maalaukseen. Laatu on tasaista vaikkakin eroja löytyy, kuten aina käsitöissä. Toivottavasti ihastut töihini, hyvää Joulun odotusta! 

www.instagram.com/iloabetonista

  

Onnenpussi 

Suloiset käsityönä valmistetut suolasaippuat ja narusaippuat Onnenpussin omalta saippuapajalta Pohjois-Karjalasta. Saatavilla myös laadukkaita ja sisustuksellisia saippua-alusia, käteviä saippuapusseja, kauniita valmiita lahjapakkauksia sekä unelman pehmeitä hamam- ja pellavapyyhkeitä. Vegaaninen 🌱 ekologinen 🌱 palmyöljytön 🌱 ei eläinkokeita 🌱 käsityötä Pohjois-Karjalasta 🌱 avainlippu-merkki

www.onnenpussi.fi  

AurinkoOtus 

Yli 20 vuoden kokemuksella suunnittelemani ja valmistamani värikkäät pesunkestävät kangaspehmoeläimet, kassit, uni-/aurinkosiepparit, korut, koristesydämet...Materiaaleina käytän paljon kierrätettyjä tekstiilejä, korun osia,ym. Työkuvaani kuuluu myös rentouttavat, uudistavat, lataavat intuitiiviset energiahoidot etänä sekä lähihoitoina. Myös verho- & korjausompelu Lappeenrannassa.

www.instagram.com/aurinkootus 

Alisa Designs 

Tervetuloa Alisa Designsiin - Yhden naisen käsityöyritykseen, joka syntyi rakkaudesta käsillä tekemiseen! Tuotevalikoimasta löydät nukenvaatteita, lapasia, vauvanasusteita ja -leluja, hypistelymuhveja, kännykkäkoteloita, pipoja, ja erilaisia sesonkituotteita kuten joulukuusenkoristeita. Kaikki tuotteet ovat Alisa Designsin omilla malleilla tehtyjä, joten et löydä vastaavia mistään muualta!

https://www.alisadesigns.fi/ 


Uinuu Collection

Uinuu Collection on kolmen siskoksen unelma. Tuotevalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä kauniit asusteet lapsille sekä muutama tuote myös naisille. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jokainen tuote on rakkaudella käsintehty. 

https://www.instagram.com/uinuucollection/ 


 

Eila-Helena Häkkinen tmi

Yritys valmistaa taidetuotteita omien teostensa pohjalta. Olen taidekäsityöläinen Vaajakoskelta Keski-Suomesta. Teen tuotteitani taiteen tekemisen ilosta. Useissa tuotteissani toistuvat eläin- ja luontoaiheet. Mieluisinta taiteen tekemisessä minulle on akvarellimaalaus. Tällä tekniikalla syntyvät kauniit ja herkät teokset jotka pääsevät ilahduttamaan asiakkaita taidetuotteiden kuva-aiheina.

@artisteilahelenahakkinen

Boho Nordic 

Käsintehtyjä tuoksukynttilöitä, keramiikkaa ja hurmaavia lifestyletuotteita pohjoismaiseen boho - tyyliin. Meiltä löydät monia kivoja lahjaideoita, jotka lämmittävät mieltä ja sydäntä. Kynttilät valmistetaan meillä käsin kookos-rypsivahasta ja korkealaatuisista englantilaisista tuoksuöljyistä.

www.bohonordic.com 


Mesila isä&poika 

Tuotteistamme kaiken, mitä mehiläisemme meille luonnosta keräävät. Elintarvikekääreeksi soveltuvat mehiläisvahakankaat ovat hittituotteemme. Mesila isä&poika on kolmen polven mehiläistarhaus- ja mehiläistuotekehittämisyritys. Siivekkäät surisijamme ahertavat sekä landella, että stadissa ja niiden pesiinsä keräämiä aarteita käytämme ekologisissa mehiläistuotteissamme.

https://mesila.finqushop.com/ 


Taikatuulia 

Taikatuulia on suomalainen, käsityönä lastenvaatteita valmistava yritys. Yli 20 vuoden menestyksen tae on ollut laadukkaista kankaista valmistetut iloiset ja käytännölliset arkivaatteet vauvan haalareista leikki-ikäisten ja ala-koululaisten käyttövaatteisiin. Tunikat, mekot ja legginsit kuuluvat tyttöjen suosikkeihin ja pojille puolestaan paidat, hupparit ja collari-vaatteet.


https://www.taikatuulia.fi

 

Harmonialight 

Valmistamme kynttilöitä käsityönä, joissa käytetään raaka-aineena 100% soijavahaa. Tarjoamme lumoavia kupla-, tuikku- ja joulukynttilöitä. Meidän erikoisuutemme ovat ainutlaatuiset luonnonkivi kynttilät. Lisäksi meiltä löytyy DIY-paketteja ja ihania lahjaideoita. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

https://www.harmonialight.fi

 

Sussie 

Iloa, väriä ja itsevarmuutta ihanilla korviksilla! Kaikki tuotteet on 100% valmistettu Suomessa. Yrityksellä on avainlippumerkki. 

https://www.Sussie.fi