Joulutori KAL

Neulotaan yhdessä jouluvillasukat

Nyt kaikkien villasukka ihmisten kannattaa olla kuulolla sillä Joulutoriverkossa järjestää jouluisen villasukka yhteisneulonnan. Sukan KAL järjestetään Facebookissa joulutori ryhmässä osoitteessa https://www.facebook.com/groups/joulutori joten viimeistään nyt kannattaa alkaa seurata sivujamme.

Lankasuosituksena sukassa on 100g/200m villasekoitelanka (esim.7-veljestä). Väreinä puna-valkoinen tai vaihtoehtoisesti harmaa-valkoinen. Sukan pituus on polvipituinen. Sukka tai pyöröpuikot oman käsialan mukaan, suosituksena 3.5mm. Sukka neulotaan kirjoneuleena.
Yhteisneulonta alkaa täällä:
https://www.facebook.com/groups/joulutori/


Kun julkaiset sukista kuvia käytä tägejä #joulutoriverkossa #joulutorikal 


Päivä 1

Luo 68 silmukkaa punaisella värillä puikoille numero 3 ja tee resoria kaavion mukaan. Resori on ns. valepalmikkoa

1.kerros: 3o 1n toista kerroksen loppuun

2.kerros: siirrä 3s neulomatta vasemmalta puikolta oikealle puikolle. nosta oikealla puikolla oleva 3.silmukka kahden ensimmäisen silmukan yli ja siirrä ne takaisin vasemmalle puikolle. neulo siirretyt silmukat 1o, langankierto, 1o, 1n. toista tätä kerroksen loppuun

3-5 kerros: 3o, 1n, toista kerroksen loppuun

toista kerroksia 1-5 kaavion mukaan vielä 4 kertaa. Lisää viimeisellä kierroksella tasaisin väliajoin 4 silmukkaa

Päivä 2

Neulo kaavion mukaan sileää kuvioneuletta kerrokset 1-16. kaaviota neulotaan oikeasta alakulmasta vasempaan

Päivä 3

Neulo kaavion mukaan sileää kuvioneuletta kerrokset 12-26. Kavenna kerroksella 18 1 silmukkka 1 puikon alussa ja 4 puikon lopussa.


päivä 4

Neulo kaavion mukaan sileää kuvioneuletta kerrokset 27-41. Kavenna kerroksella 33 ja 41 1 silmukka 1. puikon alussa ja 4. puikon lopussa.

Päivä 5

Neulo kaavion mukaan sileää kuvioneuletta kerrokset 42-58. Kavenna kerroksella 46 ja 57 1 silmukka 1 puikon alussa ja 4 puikon lopussa.

Päivä 6

Neulo kaavion mukaan sileää kuvioneuletta kerrokset 59-75. Kavenna kerroksella 64 ja 75 1 silmukka 1 puikon alussa ja 4 puikon lopussa.