INFO

Joulutoriverkossa tapahtuman takana on kaksi kädentaitojen alalla työskentelevää pienyrittäjää. Ideana joulumarkkinat verkossa ei ole kuitenkaan uusi. Haluamme tarjota kaikille pienemmillekin yrittäjille mahdollisuuden osallistua joulumyyntiin omalta kotisohvalta käsin. Siksi olemme hinnoitelleet tapahtuman tasa-arvoisesti kaikille saman hintaiseksi. Meillä ei ole saatavana lisänäkyvyyttä eikä vip-yrityksiä. Jokainen osallistuva yritys on meille yhtä arvokas. 

Joulutori verkossa- tapahtuman tarkoituksena on saada myyjät ja asiakkaat löytämään toisensa ilman jouluruuhkaa ja stressiä. Tämän vuoksi tapahtuma on myös tehty tavallista tapahtumaa verraten pidemmälle ajalle.

Naiset joulutorin takana

Mia, MiiskuDesign

MiiskuDesign on yhden naisen yritys Helsingistä. MiiskuDesign valmistaa suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista käsityötarvikkeita, koruja ja piensisustustuotteita. Lisäksi valikoimissa on suomalaisesta nahkasta valmistetut nahkamerkit käsitöihin. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä omassa pajassa. Pidän tärkeänä kotimaisuutta, tuotteiden laadukkuutta ja kestävää kehitystä.

MIiskuDesign tekee tuotteita myös jälleenmyyntiin yrityksille. Tuotteita voi tilata omalla mallilla ja tekstillä.
MiiskuDesignin tuotteilla on avainlippumerkki ja Kuulun Suomen käsityöyrittäjiin SKYTiin

Satu, Sagawool 

Sagawool on pieni yhden naisen käsityöyritys Pohjois-Pohjanmaalta Limingasta, Oulun eteläpuolelta. Sagawoolin päätuotteena ovat omat käsinvärjätyt erittäin värikkäät ja myöskin laadukkaat langat kaikenlaiseen neulontaan. Sagawoolin pieni lankaputiikki sijaitsee Limingan keskustassa ja verkkokauppa palvelee koko suomen alueella. Valikoimassa on myös muita lankamerkkejä sekä käsityötarvikkeita. Omistajan voit tavata myös messuilta ja myyjäisistä ympäri suomea.

Asiakkaan tyytyväisyys on Sagawoolille kaikista tärkeintä ja siksi kuuntelenkin jatkuvasti asiakkaiden toiveita ja toteutan niitä parhaani mukaan.


Ota meihin yhteyttä

www.joulutoriverkossa.fi

0505543355

info@joulutoriverkossa.fi

@joulutoriverkossa